4 bitar laxfile á 200 g m. skinnet kvar
100 g färskost m. vitlök
2 vitlöksklyftor
1 knippe gräslök
5 dl creme fraiche
1 fiskbuljongtärning
salt
peppar
Sätt ugnen på 200 grader. Skär ett snitt rakt över laxbitarna på längs. Dela sedan upp osten på fyra och fyll i snittet. Baka i ugnen i ca 20 min. Häll creme fraiche i en kastrull med fiskbuljongen och vitlöken pressad. Koka upp. Hacka gräslöken fint och häll i såsen. Salta och peppra. Servera detta med t ex ugnsbakad potatis.
Mums
Ska göras i helgen!!!!!!!!!!!!
SvaraRaderaMumsfilibaba
Vad kul!! :)
SvaraRaderahej Kristoffer! jag var på middag hos mina föräldrar ikväll, mamma hade gjort det här receptet de va verkligen supergott!!!
SvaraRaderaVad kul att ni gillade det Kim! :)
SvaraRadera