onsdag 4 maj 2011

Frutti di Mare 4 pers

4 port Tagliatelle
200 g musslor i brk
200 g skalade räkor
100 g kräftstjärtar
1 stor vitlöksklyfta
1 gul lök
1 liten röd chilifrukt
1 brk passerade tomater
1 msk tomatpuré
1 dl hackad persilja
olja att steka i
salt
svartpeppar

Koka pastan enligt paketets anvisning. Hacka löken, vitlöken samt chilifrukten (tänk på att släha bort chilifruktens kärnor). Fräs sedan detta i oljan. Slå sedan på de passerade tomaterna samt tomatpuréen. Koka upp. Blanda sedan i musslor, räkor och kräftstjärtar. Låt ej såsen koka igen, då blir skaldjuren lätt sega. Blanda sedan ihop pastan med såsen och strö persilja över.

Bon Appetit

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar